Cina în seara asta: Tagliatelle de somon și mazăre

Cina în seara asta: Tagliatelle de somon și mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: Tagliatelle de somon și mazăre. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $5.11 pe portie. O porție conține 706 calorii, 44G de proteine, și 16g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână șalotă, tagliatelle, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul simplu cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Melasă De Iaurt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Cina In Seara Asta: Somon Charmoula, Cina În Seara Asta: Somon Braconat Puțin Adânc, și Cina in seara asta: somon cu sos de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert. Gatiti pastele pana al dente daca sunt uscate, fragede daca sunt proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Între timp, într-o a doua tigaie sau oală mică, aduceți bulionul la fiert și adăugați șalotele, mazărea și sarea și piperul negru după gust. Gatiti pana cand mazarea este frageda, mai lunga daca este proaspata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați uleiul de măsline, apoi gătiți somonul cu pielea în sus până la 3/4 fiert. Întoarceți și terminați gătitul. Pielea trebuie îndepărtată ușor din pește. Aruncați pielea și fulgați ușor somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Scurgeți pastele și reveniți la oala de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați iaurtul împreună cu amestecul de mazăre și pătrunjelul tocat. Aruncați bine pentru a combina, apoi amestecați bucățile de somon. Împărțiți în boluri și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista