Cina În Seara Asta: Supă Provensală De Ouă Prăjite

Cina În Seara Asta: Supă Provensală De Ouă Prăjite
Cina in seara asta: provensal Fried ou supa este un fără lactate și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, baghetă, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este perfect pentru Toamna. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Cina in seara asta: Ciorba de rosii Proveniala cu Ch, Cina in seara asta: pui sotat provensal cu rozmarin si usturoi, și Cina În Seara Asta: Pui Prăjit Uscat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la foc mic într-o oală de supă, apoi adăugați usturoiul și salvia. Se fierbe timp de aproximativ cinci minute, apoi se verifică condimentele. Sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți ouăle ușor până când albul este setat, dar gălbenușul este încă puțin curgător. Condimentează generos cu sare și piper. Ouăle pot fi prăjite înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați spanacul în bulion și fierbeți încă un minut. Puneți în boluri puțin adânci, plutiți bucățile de baghetă și acoperiți fiecare cu un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista