Cina în seara asta: supă de sparanghel cu ou pe pâine prăjită

Cina in seara asta: supa de sparanghel cu ou pe pâine prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 385 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, pâine ciabatta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: sparanghel și slănină pe pâine prăjită cu unt, Cina In Seara Asta: Supa De Crab Sparanghel (Sup Mang Tay Cua), și Cina în seara asta: sparanghel și supă de orez cu Pancettan și piper negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală cu supă grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu, apoi adăugați țelina, ceapa și prazul. Transpirați 10-12 minute până când legumele sunt moi. Evitați să obțineți prea multă culoare pe ele.
În timp ce legumele se gătesc, tăiați vârfurile sparanghelului și rezervați. Tocăm tulpinile rămase și adăugăm în oală odată ce legumele sunt fierte. Se acoperă cu bulion de pui, se fierbe, apoi se fierbe timp de 20 de minute, acoperit.
Întoarceți supa în oală și adăugați vârfurile de sparanghel. Condimentează după gust cu sare (am folosit aproximativ 3/4 lingură). Se fierbe la foc mic până se înmoaie, încă 7-10 minute. Între timp, aduceți o oală mică cu apă pentru a fierbe și braconați ouăle până când albușurile sunt setate, dar gălbenușul este încă curgător; prăjiți rondele de baghetă într-un prăjitor de pâine sau sub un pui de carne.
Serviți supa cu rondele de pâine sprijinite deasupra pentru a ține oul și stropiți cu ulei de măsline.