Cina În Seara Asta: Supă De Spanac Încordată

Cina În Seara Asta: Supă De Spanac Încordată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: supă de spanac strecurată. Această rețetă servește 3. O porție conține 297 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de morcov, bulion de pui, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina in seara asta: supa de taitei Soba cu spanac si pastrav afumat, Cina in seara asta: pui cu spanac, și Cina in seara asta: spanac cu cartofi aurii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați uleiul într-o oală mare și dați focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și morcovul și gătiți până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Se toarnă bulionul de pui în oală și se aduce la foc mic. Aruncați spanacul și pătrunjelul și gătiți timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Între timp, umpleți un castron foarte mare cu puțină gheață. Puneți deasupra un castron mai mic, care este încă suficient de mare pentru a ține lichidul din supă. Când supa este gata, strecurați supa printr-o strecurătoare de metal în vasul mai mic așezat deasupra gheții. Răciți supa complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6
Când este gata de servit, întoarceți supa strecurată într-o oală și aduceți-o la foc mic. Puneți în boluri și presărați puțin tarhon deasupra și dollop cu smântână. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
TarhonTarhon
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista