Cina În Seara Asta: Supă De Cheddar De Cartofi

Nevoie de o felul principal vegetarian? Cina în seara asta: supa de Cheddar de cartofi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 564 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de unt, lapte, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cina În Seara Asta: Supă De Cheddar De Țară Engleză, Cina în seara asta: supă de praz și cartofi, și Cina În Seara Asta: Supă Piperată De Cartofi-Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați morcovii de cartofi, ceapa și bulionul de pui într-o oală mare și grea. Întoarceți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor până când toate legumele sunt moi, aproximativ 45 de minute.
Cu aproximativ zece minute rămase la gătit, turnați laptele într-o cratiță mică și încălziți-l la foc mediu-mic. Între timp, adăugați unt într-o cratiță de dimensiuni medii. Se topește la foc mediu, apoi se amestecă încet în făină. Gatiti, amestecand ocazional, timp de aproximativ doua minute. Aveți grijă să nu-l lăsați să se rumenească.
Se toarnă ceașcă de lapte încălzit în vasul de dimensiuni medii și se amestecă până se înmoaie. Repetați procesul până când a fost adăugat tot laptele. Gatiti pana se omogenizeaza si usor ingrosat, batand ocazional, inca vreo trei minute. Se amestecă brânza.
Se toarnă amestecul de brânză în supa de cartofi. Se amestecă bine până se încorporează. Condimentează după gust cu sare și piper.