Cina În Seara Asta: Supă De Ceapă Franceză Rapidă Și Ușoară
Cina in seara asta: rapid, supa de ceapa franceză lumina ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 655 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,98 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți brânză gruyere, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: supă de ceapă franceză cu anason stelat, Cina în seara asta: supă grecească de mazăre galbenă cu ceapă roșie și lămâie, și Supă Ușoară De Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați ceapa, vinul, untul și un vârf mare de sare într-un vas de copt și gătiți, neacoperit, până când vinul este absorbit aproape complet în ceapă și sunt fragede și aurii, 45 de minute sau poate puțin mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Între timp, aduceți bulionul de pui la foc mic într-o cratiță mare. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Când ceapa este terminată, împărțiți-le în 4 boluri adânci pentru broiler. Acoperiți ceapa cu bulion de pui pentru a umple bolurile și așezați o felie de pâine pe fiecare. Distribuiți brânza rasă peste pâine și fierbeți până când brânza este aurie și clocotește, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.