Cina în seara asta: sos de roșii cu nuci de pin, capere, măsline și stafide
Cina in seara asta: sos de rosii cu nuci de pin, capere, măsline și stafide este un fără gluten, primar și întreg 30 sos. O porție conține 209 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. Un amestec de stafide, sare și piper, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina în seara asta: salată caldă de pui cu rucola, capere și nuci de pin, Cina în seara asta: Paste cu ton, nuci de pin, semințe de fenicul, capere și lămâie, și Cuscus Cu Stafide, Nuci De Pin Și Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți roșiile, rezervând 1/4 cană de suc de ambalare și tocați aproximativ. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de măsline la foc mic până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați usturoiul și gătiți ușor până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați roșiile, ridicați focul la mediu și gătiți roșiile până când sunt moi și descompuse, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Adăugați puțin suc rezervat dacă este necesar, dar păstrați sosul foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Între timp, preîncălziți o tigaie mică uscată peste nuci de pin medii și prăjiți până devin aurii, amestecând des. Se amestecă în sos împreună cu stafidele, măslinele și caperele. Condimentează sosul după gust și servește cu pește sau aruncat cu paste.