Cina în seara asta: sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry

Cina în seara asta: sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry
Cina Reteta In seara asta: Cheddar la grătar și sandwich-uri de fenicul cu curry Mayo ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 30 minute. Acest fel principal are 644 calorii, 20g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 70 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei vegetal, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry, Cina în seara asta: Curry de vinete cu mere, fenicul și chimen, și Cina în seara asta: salată nouă de cartofi prăjiți cu maioneză Poblano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Adăugați pudră de curry și șalotă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale si pudra de curry este parfumata, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Transferați amestecul în castron împreună cu maioneza și sucul de lămâie. Se amestecă bine până se amestecă. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Tăiați bagheta în diagonală în opt felii de aproximativ șase centimetri lungime și 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
5
Ungeți o parte a fiecăruia cu unt înmuiat, iar cealaltă cu maioneză curry. Puneți patru felii de pâine, cu unt în jos, pe o tăietură. Împărțiți brânza între fiecare și acoperiți cu fenicul feliat. Acoperiți fiecare cu felii de pâine rămase, cu unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Făină Universală Sau Mai Multă, După Cum Este Necesar3 Căni De Făină Universală Sau Mai Multă, După Cum Este Necesar
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Setați tigaia curățată la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați două sandvișuri. Gatiti 2-3 minute pe fiecare parte pana cand Painea se rumeneste si branza se topeste. Repetați cu cele două sandvișuri rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3 Căni De Făină Universală Sau Mai Multă, După Cum Este Necesar3 Căni De Făină Universală Sau Mai Multă, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista