Cina în seara asta: salată Farro cu mere, migdale și mozzarella afumată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: salată Farro cu mere, migdale și mozzarella afumată. O porție conține 698 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 4.88 pe portie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 246 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați craisins, sare și piper, farro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: salată Farro cu varză prăjită și sfeclă, Cina în seara asta: salată italiană Farro cu legume prăjite, și Cina în seara asta: somon cu slănină afumată și salată de linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru usturoiul prăjit cu vin: Preîncălziți cuptorul la 350 km.
Așezați căței de usturoi în centrul unei foi de folie de aluminiu de 1 picior pe 1 picior. Se acoperă cu miere și vin. Îndoiți folia de aluminiu într-o pungă.
Așezați punga pe o foaie de copt, apoi transferați-o în cuptor. Gatiti pana cand usturoiul este moale, aproximativ 45 de minute. Puneți deoparte, opriți cuptorul și lăsați să se răcească. Apoi stoarceți usturoiul din piele și lăsați-l deoparte.
Pentru salata farro: în timp ce usturoiul gătește, combinați farro, sare și șase căni de apă într-o cratiță de dimensiuni medii. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la foc mic și se gătește, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. Când ați terminat, scurgeți farro-ul într-o strecurătoare, apoi uscați timp de 10 minute pe o tavă căptușită cu un prosop de hârtie.
Miez ambele mere, și se taie în cuburi de-inch-cm. Aruncați-le imediat într-un castron de dimensiuni medii cu sucul de lămâie și suficientă apă pentru a le acoperi.
Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul de măsline și oțetul balsamic.
Se toarnă migdalele într-o tigaie medie setată la foc mediu. Gatiti, scuturand tigaia des, pana la prajit.
Transferați migdalele într-un castron mare împreună cu farro, craisins, pătrunjel, mozzarella și usturoi prăjit cu vin.
Scurgeți merele și adăugați-le și ele. Aruncă bine. Condimentează după gust cu sare și piper.