Cina în seara asta: salată de sfeclă prăjită cu pansament Guajilo Chile

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că dați cina în seara asta: salată de sfeclă prăjită cu Guajilo Chile Dressing o încercare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 472 calorii, 5g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 54 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, oțet de sherry, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: salată de somon prăjită cu șalotă prăjită și sos de Chile, Cina în seara asta: salată de cartofi dulci cu ceapă caramelizată și pansament Guajillo Chile, și Cina în seara asta: salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Aruncați pene de sfeclă cu ulei de măsline și sare și aranjați pe o tigaie sau o foaie de copt. Acoperiți bine cu folie și gătiți la cuptor până când o furculiță pătrunde ușor, 30-45 de minute.
Scoateți capacul și gătiți încă 10 minute pentru a le carameliza.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mică și adăugați usturoiul. În timp ce se încălzește, rupeți tulpinile din ardei iute și împărțiți-le, scuturând semințele. Când usturoiul sfârâie puternic, uleiul este suficient de fierbinte; așezați ardeii iute în ulei și prăjiți timp de aproximativ 30 de secunde, până când miros "prăjit" și interiorul a devenit mai deschis la culoare.
Scoateți tigaia de pe foc.
Transferați cu grijă ardeii iute într-un blender sau robot de bucătărie mic și adăugați oțetul plus o linguriță de sare. Amestecați sau procesați timp de 30 de secunde. Odată ce uleiul s-a răcit oarecum (cel puțin 5 minute) adăugați-l împreună cu usturoiul, apoi amestecați până se omogenizează și se emulsionează. Poate dura un minut sau mai mult. Condimentează după gust cu sare.
Dacă folosiți verdeață de sfeclă sau bietă Elvețiană, adăugați-le în tigaie cu 1/4 cană de apă și un vârf de sare și acoperiți. Gatiti la foc mediu pana se ofileste, apoi descoperiti si gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Împărțiți între farfurii, acoperiți cu sfecla și stropiți cu mult pansament. Zdrobiți brânza de capră pe farfurie și serviți.