Cina în seara asta: salată de pâine cu Speck, parmezan și ou Pocat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cina în seara asta: salată de pâine cu Speck, parmezan și ou Pocat. Această rețetă servește 4. O porție conține 464 calorii, 19g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rucola pentru copii, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: salată de fasole Fava cu pâine prăjită și ou Pocat, Cina în seara asta: salată de păpădie cu ouă Pocate și slănină, și Cina în seara asta: salată de pere, parmezan și caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Într-un vas rezistent la cuptor aruncați bucățile de pâine, usturoiul și 2 linguri de ulei.
Coaceți până când pâinea începe să devină crocantă; aproximativ zece minute.
Așezați feliile de pete peste bucățile de pâine și continuați să coaceți încă 5 minute.
Între timp, aduceți o cratiță cu apă la fiert pentru braconajul ouălor.
Bateți sucul de lămâie, uleiul de măsline rămas și un vârf de sare și piper într-un bol de salată pentru a face un dressing. Radeți parmezanul folosind un cojitor de legume în așchii subțiri.
Puneți ouăle în apă fierbinte timp de 4 minute sau până când albușurile sunt complet setate și gălbenușul este încă moale. Aruncați rucola cu pâinea, pata și pansamentul.
Se servește cu parmezanul ras și ouăle pocate.