Cina în seara asta: salată de porumb crud, roșii și mazăre Amagansett

Cina în seara asta: salată de porumb crud, roșii și mazăre Amagansett
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că dați cina în seara asta: Amagansett crudul de porumb, roșii și salată de mazăre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 461 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână mazăre cu zahăr, ceapă, pâine crustă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: porumb, roșii și Curry de cartofi, Cina În Seara Asta: Paste Cu Porumb, Roșii Și Sparanghel, și Salată De Porumb Amagansett pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert și pregătiți o baie de gheață. Gatiti mazarea de zahar pana la verde aprins si inca usor crocanta, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți-le și transferați-le într-o baie de gheață pentru a se răci rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Scoateți pe o tăietură, uscați și îndepărtați șirul de-a lungul păstăii de mazăre, apoi tăiați în treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Aruncați porumbul, roșiile, ceapa, mazărea și balsamicul într-un castron. Condimentează după gust cu sare și piper. Lăsați să stea cel puțin cinci minute—și până la câteva ore—pentru a lăsa aromele să se căsătorească. Se amestecă busuiocul proaspăt și se servește cu pâine la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista