Cina în seara asta: salată de linte verde cu spanac și brânză de capră
Cina în seara asta: salata de linte verde cu spanac și brânză de capră este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 650 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, frunze de dafin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cina în seara asta: salată de dovlecei, linte și brânză de capră condimentată, Cina în seara asta: salată de spanac cu linte și brânză de capră crocantă, și Cina în seara asta: Risotto de spanac cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți lintea apoi adăugați-le într-o oală mică cu frunze de dafin și cimbru. Acoperiți cu apă cu câțiva centimetri și aduceți la fierbere. Se condimentează cu un vârf de sare, apoi se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, dar nu se fierbe prea mult, aproximativ 30 de minute.
Între timp, combinați șalota, muștarul și oțetul într-un castron sau borcan mic de sticlă. Se condimentează cu puțină sare și piper, apoi se lasă să stea câteva minute pentru a înmuia șalota.
Adăugați uleiul într-un flux lent, amestecând pentru a crea o vinaigretă (sau acoperiți borcanul și agitați până se emulsionează).
Când lintea este gătită, se scurge și se întoarce în oală. Aruncați imediat cu vinaigreta.
Adăugați spanacul pentru bebeluși chiar înainte de a se transforma în farfurii, astfel încât abia începe să se ofilească. Se acoperă cu brânza de capră și piperul negru proaspăt măcinat și se servește cald.