Cina în seara asta: salată de Escarole cu dovlecei și Cheddar
Cina in seara asta: salata Escarole cu suc de fructe și Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 375 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, ulei de măsline, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: salată de mere, sfeclă roșie și Cheddar, Salată de Escarole de iarnă cu dovlecei și Cheddar, și Cina în seara asta: salată de dovlecei, linte și brânză de capră condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați dovleceii pe o foaie mare de copt și aruncați cu 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare și o stropire de piper negru.
Transferați la cuptor și gătiți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 20 până la 25 de minute. Când ați terminat, scoateți dovlecelul și lăsați-l deoparte să se răcească.
Între timp, amestecați oțetul, muștarul, zahărul, 1/4 linguriță de sare și un vârf de piper negru. Continuați să bateți și stropiți în restul de ulei. Gustați și condimentați cu mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Amestecați mărul, slănina, escarola, jumătate din brânză și dovlecelul răcit într-un castron mare.
Se toarnă pansamentul și se aruncă până se combină.
Se presară brânza rămasă și se servește.