Cina în seara asta: salată caldă de cartofi și ton
Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 359 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Cina în seara asta: salată de cartofi Fingerling cu Chile verde-Salsa Cilantro, Cina În Seara Asta: Salată Caldă De Calmar, și Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe cu ceapă, țelină, morcov, frunze de dafin și boabe de piper.
Adăugați cartofii și fierbeți până se înmoaie, apoi scurgeți și feliați. Aruncați cu ulei de măsline și oțet cât este încă cald.
Scurgeți tonul și amestecați cu capere, ceapă, măsline și pătrunjel.
Combinați tonul și cartofii și aruncați ușor. Condimentați după gust cu sare, piper și mai mult ulei de măsline sau oțet de vin roșu, după cum este necesar. Aruncați întregul amestec cu mizuna sau rucola și serviți.