Cina în seara asta: Risotto cu sparanghel și Shiitake
Cina in seara asta: sparanghel și Shiitake Risotto este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,13 USD pe porție. O porție conține 601 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, ceapă, ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cina în seara asta: salată de Tofu, fasole verde și Shiitake, Cina în seara asta: friptură prăjită, șalotă Sotată și ciuperci Shiitake, și Cina În Seara Asta: Risotto De Nap.
Instrucțiuni
1
Se toarnă bulion de pui și apă într-o oală de 4 litri. Întoarceți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sparanghelul tăiat și gătiți până la verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ trei minute. Când ați terminat, reduceți căldura la minim și îndepărtați sparanghelul cu o lingură cu fante și transferați imediat într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să se răcească complet, apoi scurgeți și uscați sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați o lingură de unt într-o cratiță mare cu fund greu, setată la foc mediu. Când s-au topit, adăugați ciupercile și gătiți, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ patru minute. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Reduceți căldura la mediu, apoi adăugați două linguri de unt în cratiță. Când s-a topit, adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați orezul și amestecați constant până când orezul este cretos, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se toarnă vinul și se amestecă ocazional până se evaporă, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se toarnă într-o cană de bulion în cratiță. Se amestecă până se evaporă, aproximativ două minute. Apoi adăugați 1/2 cană de bulion la un moment dat și amestecați până când s-a evaporat. Repetați procesul până când risotto este fraged, dar încă al dente, aproximativ 18 minute. Este posibil să nu fie nevoie să adăugați tot bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Polonic
9
Opriți focul și adăugați sparanghelul, ciupercile, lingura rămasă de unt, jumătate din brânză și sare și piper după gust. Se amestecă bine, apoi se acoperă cratița și se lasă să stea un minut. Puneți risotto în patru boluri și acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat