Cina în seara asta: pui tocat în stil thailandez cu busuioc și ardei iute

Cina în seara asta: puiul tocat în stil thailandez cu busuioc și ardei iute este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 323 calorii. 104 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână carne într-un robot de bucătărie, piper măcinat, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: pui tocat în căni de salată, Cina in seara asta: carne de porc tocata cu taitei Soba, și Cina in seara asta: Chiles en Nogada.
Instrucțiuni
În wok sau în altă tigaie, încălziți 1 lingură de ulei la foc mare până la fumat, apoi adăugați ceapa. Se amestecă timp de 1 minut, apoi se adaugă ardeiul gras și se prăjește încă un minut.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde, apoi scoateți tigaia de pe foc și răzuiți conținutul în castron.
Încălziți restul de două linguri de ulei la foc mare până la fumat, apoi adăugați pui dintr-o dată.
Se întinde uniform în tigaie și se gătește, fără a amesteca până se rumenesc, 1 până la 2 minute. Se amestecă până când rozul dispare complet și puiul este gătit, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Întoarceți legumele fierte în tigaie și adăugați ardei iute. Se amestecă timp de 1 minut, apoi se adaugă sosul de soia și se fierbe timp de 15 secunde. Urmați cu sos de pește și frunze de busuioc și gătiți până se ofilesc, apoi condimentați cu piper. Gustați pentru echilibru, adăugând sos de soia, sos de pește sau mai mult piper, după cum este necesar.