Cina în seara asta: Portobello la grătar și sandwich cu piersici

Cina în seara asta: Portobello la grătar și sandwich cu piersici
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 473 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rucola pentru copii, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Burgeri De Ciuperci Portobello, Cina In Seara Asta: Reuben Sandwich, și Cina În Seara Asta: Sandwich-Ul Dagwood.

Instrucțiuni

1
Folosind o cârpă umedă sau un prosop de hârtie, curățați ciupercile portobello pentru a îndepărta murdăria. Trageți jumătate din frunze de pe crenguța de rozmarin și tocați aproximativ, lăsând restul frunzelor aproape de capăt pentru a le folosi ca perie la grătar. Într-un castron mare, combinați rozmarinul tocat cu uleiul de măsline, cimbru, 3/4 din usturoi și jumătate din sucul de lămâie cu un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ciupercile și aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
În timp ce ciuperca marinează, zdrobiți avocado într-un al doilea castron și adăugați usturoiul rămas, sucul de lămâie și Roșia tocată. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz sau încălziți o tigaie cu grătar crestat la foc mare timp de un minut întreg.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Așezați ciupercile pe grătar și gătiți până se caramelizează frumos și încep să-și elibereze lichidul, dar nu complet uscat, 3-5 minute pe fiecare parte. Pe o altă parte a grătarului sau a tigaiei pentru grătar, gătiți feliile de piersică până se caramelizează și se moale, 4-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Dacă doriți, prăjiți scurt rulourile sau chiflele pe grătar. În timp ce ciupercile și piersicile continuă să gătească, întindeți amestecul de avocado pe ambele părți ale chiflelor sau rulourilor și împărțiți rucola între cele patru sandvișuri. Se acoperă cu ciupercile, urmate de piersici. Pentru un pachet mai îngrijit, asigurați sandvișul cu scobitori mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Serviți imediat în timp ce ciupercile sunt încă fierbinți și suculente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista