Cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere

Cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere. Această rețetă face 2 porții cu 723 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de capere, farfalle, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: varză de Bruxelles înăbușită cu slănină, stafide aurii și paste, Stafide aurii și nuci de pin Chard elvețian, și Cina în seara asta: sos de roșii cu nuci de pin, capere, măsline și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, separați tulpinile de bietă elvețiană de frunze. Tăiați tulpinile în bucăți de 1 inch. Feliați frunzele în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și gătiți timp de 4 minute, amestecând ocazional. Apoi adăugați tulpinile de smog elvețian, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 5 minute, amestecând în fiecare minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Aruncați stafidele, apoi adăugați o mână de frunze de smog. Se amestecă bine, apoi se acoperă oala. Odată ce s-au ofilit, adăugați încă o mână, acoperiți și așteptați până când acestea s-au ofilit. Repetați până când se adaugă toate frunzele de smog. Gatiti timp de 7 pana la 10 minute sau pana cand frunzele s-au ofilit si tulpinile sunt fragede. Opriți focul și adăugați caperele. Se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Între timp, adăugați câteva linguri de sare în oala cu apă clocotită și gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți și lăsați deoparte când ați terminat.
7
Combinați amestecul de paste și brânză elvețiană într-un castron mare. Aruncă bine. Radeți deasupra niște parmezan și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista