Cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere

Cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere. Această rețetă face 2 porții cu 723 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de capere, farfalle, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: varză de Bruxelles înăbușită cu slănină, stafide aurii și paste, Stafide aurii și nuci de pin Chard elvețian, și Cina în seara asta: sos de roșii cu nuci de pin, capere, măsline și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, separați tulpinile de bietă elvețiană de frunze. Tăiați tulpinile în bucăți de 1 inch. Feliați frunzele în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți timp de 4 minute, amestecând ocazional. Apoi adăugați tulpinile de smog elvețian, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 5 minute, amestecând în fiecare minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Aruncați stafidele, apoi adăugați o mână de frunze de smog. Se amestecă bine, apoi se acoperă oala. Odată ce s-au ofilit, adăugați încă o mână, acoperiți și așteptați până când acestea s-au ofilit. Repetați până când se adaugă toate frunzele de smog. Gatiti timp de 7 pana la 10 minute sau pana cand frunzele s-au ofilit si tulpinile sunt fragede. Opriți focul și adăugați caperele. Se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Între timp, adăugați câteva linguri de sare în oala cu apă clocotită și gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scurgeți și lăsați deoparte când ați terminat.
7
Combinați amestecul de paste și brânză elvețiană într-un castron mare. Aruncă bine. Radeți deasupra niște parmezan și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chard ElvețianChard Elvețian
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista