Cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere. Această rețetă face 2 porții cu 723 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de capere, farfalle, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: varză de Bruxelles înăbușită cu slănină, stafide aurii și paste, Stafide aurii și nuci de pin Chard elvețian, și Cina în seara asta: sos de roșii cu nuci de pin, capere, măsline și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, separați tulpinile de bietă elvețiană de frunze. Tăiați tulpinile în bucăți de 1 inch. Feliați frunzele în bucăți de 2 inci.
Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 4 minute, amestecând ocazional. Apoi adăugați tulpinile de smog elvețian, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 5 minute, amestecând în fiecare minut.
Aruncați stafidele, apoi adăugați o mână de frunze de smog. Se amestecă bine, apoi se acoperă oala. Odată ce s-au ofilit, adăugați încă o mână, acoperiți și așteptați până când acestea s-au ofilit. Repetați până când se adaugă toate frunzele de smog. Gatiti timp de 7 pana la 10 minute sau pana cand frunzele s-au ofilit si tulpinile sunt fragede. Opriți focul și adăugați caperele. Se amestecă până se combină bine.
Între timp, adăugați câteva linguri de sare în oala cu apă clocotită și gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
Scurgeți și lăsați deoparte când ați terminat.
Combinați amestecul de paste și brânză elvețiană într-un castron mare. Aruncă bine. Radeți deasupra niște parmezan și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper după gust.