Cina în seara asta: orez prăjit cu creveți și slănină

Cina in seara asta: orez prăjit cu creveți și slănină ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Pentru $1.54 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 427 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă de la Serious Eats are 31 de fani. Un amestec de slănină, zahăr, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: orez prăjit cu slănină și Kimchi, Cina în seara asta: sandviș cu stridii prăjite și slănină, și Cina În Seara Asta: Creveți Și Crupe Cu Slănină.
Instrucțiuni
Bateți împreună toate ingredientele pentru marinată într-un castron de dimensiuni medii.
Bateți împreună toate ingredientele sosului într-un alt bol de dimensiuni medii.
Pentru orezul prăjit: feliați creveții pe jumătate pe lungime, apoi transversal.
Adăugați creveți în castron cu sos. Aruncă pentru a acoperi. Se lasă deoparte 20 de minute.
Puneți wok la foc mare până când fumați ușor.
Adăugați slănină. Se amestecă până când o mare parte din grăsime s-a stins și slănina începe să se crape, una până la două minute. Opriți focul, scoateți slănina și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Transferați toate, cu excepția a 1/2 lingură de grăsime, într-un alt recipient și economisiți pentru o altă utilizare.
Întoarceți căldura înapoi la mare. Rotiți în 1 lingură de ulei de arahide. Când începe să fumeze, adăugați ouă. Scramble cu lingura de lemn. Gatiti, amestecand continuu, pana cand ouale sunt ferme, aproximativ un minut. Opriți focul și transferați ouăle în farfurie. Rupeți bucățile de ouă în bucăți mici.
Clătiți wok-ul și uscați-l, apoi puneți-l la foc mare.
Se toarnă 2 linguri de ulei de arahide și se încălzește până la fumat.
Adăugați creveți și marinată. Se amestecă până când creveții nu mai sunt roz, aproximativ un minut.
Adăugați orez și amestecați bine. Reduceți căldura la mediu și amestecați până când orezul este foarte fierbinte, aproximativ patru minute. Întoarceți căldura înapoi la mare și adăugați sos. Se amestecă constant timp de un minut. Apoi reduceți focul la mediu și gătiți până când orezul acoperit cu sos, încă un minut.
Adăugați slănină, ouă și scallions. Gatiti pana cand ouale sunt calde, inca un minut.