Cina În Seara Asta: Murgh Keema (Curry De Pui Măcinat)

Nevoie de o curs principal fără gluten? Cina în seara asta: Murgh Keema (Curry de pui măcinat) ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare kosher, turmeric măcinat, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: Curry de pui dulce și picant, Cina in seara asta: pui, Lemongrass, și cartofi Curry (Ca-ri Ga), și Cina în seara asta: Curry de pui roșu mărunțit cu tăiței de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fin 3/4 de ceapă și feliați subțire restul de 1/
Încălziți uleiul iover la foc mediu mare în tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu până la sclipire.
Adăugați ceapa tăiată cubulețe. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca in jurul marginilor, 3-4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când este parfumat, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Adăugați pui măcinat, turmeric și cayenne. Se amestecă bine și se gătește până când puiul nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Se toarnă iaurt. Se amestecă bine și se fierbe timp de un minut, până când iaurtul este absorbit.
Adăugați roșiile, sarea și cartofii. Se amestecă bine. Acoperiți tigaia și dați focul la minim. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Condimentează cu mai multă sare după gust.
Se ornează cu ceapă feliată și coriandru.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.