Cina în seara asta: Moong Dal și linte roșie cu ceapă rumenită

Cina în seara asta: Moong Dal și linte roșie cu ceapă rumenită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Moong Dal și linte roșie cu ceapă rumenită. Această rețetă face 4 porții cu 580 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână asafetida generoasă, ceapă, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac, Cina In Seara Asta: Cartofi Rumeniti Cu Seminte De Susan, și Cina in seara asta: linte rosie curry cu lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ambele linte într-un castron și acoperiți cu mai multe schimbări de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se scurge bine și se transferă într-o oală cu fund greu.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați apă și turmeric și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți la foc mic, acoperiți ușor pentru a preveni fierberea și gătiți 40-50 de minute până când lintea este fragedă, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Între timp, încălziți ghee-ul sau uleiul într-o tigaie mică de sote la foc mediu până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați semințe de asafetida și chimen și lăsați semințele de chimen să sfârâie câteva secunde, apoi adăugați ardei iute și gătiți până când începe să se întunece, doar câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
AsafoetidaAsafoetida
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
6
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc și începeți să crocanți, reducând căldura dacă este necesar pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Transferați amestecul de ceapă în linte și acoperiți oala, lăsând să stea câteva minute pentru a prinde aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se servește cu orez alb fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb FiertOrez Alb Fiert
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista