Cina În Seara Asta: Mahi Mahi Cu Pesto De Coriandru

Cina În Seara Asta: Mahi Mahi Cu Pesto De Coriandru
Cina in seara asta: Mahi Mahi cu Pesto coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 481 calorii, 35g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $7.35 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Dacă aveți la îndemână pudră ancho chile, piper, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Cina in seara asta: Mahi Mahi cu sos de coriandru, Cina In Seara Asta: Mahi Mahi Învelit În Slănină Cu Maioneză De Lămâie, și Mahi mahi la grătar cu piper roșu și Pesto de coriandru.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții2
Scor De Sănătate68
Revista