Cina în seara asta: Linguine cu roșii de moștenire, capere, hamsii și Chile

Cina în seara asta: Linguine cu roșii de moștenire, capere, hamsii și Chile
Cina în seara asta: Linguine cu roșii de moștenire, capere, hamsii și Chile este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 668 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, ulei de măsline, linguină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 223 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Galette de brânză de capră cu roșii de moștenire cu hamsii, măsline și capere, Cina în seara asta: sos de roșii cu nuci de pin, capere, măsline și stafide, și Cina in seara asta: Chile - supa de rosii cu chimen si scortisoara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Dacă utilizați linguină uscată, adăugați acum și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj; ar trebui să puteți găti sosul în timpul necesar pastelor pentru a găti. Dacă utilizați linguine proaspete, țineți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, prăjiți pesmetul într-o tigaie mare uscată setată la foc mediu. Aruncați ocazional și gătiți până se rumenesc ușor. (Am gătit-o pe a mea un pic prea mult.) Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați usturoiul feliat și gătiți până se rumenesc ușor, una până la două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați fulgii de ardei roșu și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
5
Dacă folosiți linguina proaspătă, este timpul să adăugați pastele în apa clocotită. Gatiti pana la al dente, aproximativ doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, hamsiile, caperele și un vârf de sare în tigaie. Se amestecă bine și se fierbe până când sosul se îngroașă, aproximativ două minute. Opriți focul și adăugați pătrunjelul și uleiul de măsline extravirgin. Se amestecă bine. Gustați și adăugați mai multă sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Când pastele uscate sau proaspete sunt al dente, transferați-le cu o pereche de clești direct din oală în tigaie. Aruncă bine. Împărțiți pastele între patru farfurii și acoperiți fiecare cu o stropire de pesmet. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista