Cina în seara asta: kebab de miel la grătar cu fistic

Nevoie de o curs principal fără gluten? Cina în seara asta: kebab-urile de miel la grătar cu fistic ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 381 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați împachetări cu tortilla, frunze de cimbru, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de fistic, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Vegan cu nucă de cocos cu aragaz lent, cu mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina în seara asta: Pesto de sparanghel cu fistic pe Linguine, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Cina In Seara Asta: Burgeri De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea, coaja de lămâie, fisticul, cea mai mare parte a cimbrului, chili și chimen, plus un vârf puternic de sare și piper într-un robot de bucătărie și pulsați carnea până când pare măcinată. Dacă carnea este deja măcinată, pulsați doar fisticul până se rupe în bucăți, apoi amestecați-le în carne cu restul condimentelor. Împărțiți carnea în 4 bucăți și apăsați-le în jurul frigăruilor de grătar în bușteni pentru grătar.
Într-un castron mare, combinați ceapa roșie cu sucul de lămâie și un vârf de sare și piper. Aruncați verdeața, frunzele de mentă și frunzele de pătrunjel deasupra, dar nu aruncați pentru a amesteca. Ceapa roșie se va înmuia și se va mura ușor în sucul de lămâie între timp.
Gatiti kebab-urile pe o tigaie din fonta, sub un broiler sau pe un gratar pana devin aurii si fierte. Aproape de sfârșitul gătitului, încălziți pâinea plată cu carnea timp de aproximativ 30 de secunde.
În timp ce carnea se odihnește momentan, stropiți verdeața și ierburile cu ulei de măsline. Aruncați cu ceapa roșie în fundul vasului și împărțiți-o între pâinile plate încălzite. Se acoperă cu carnea, sub formă de bușteni sau rupte în bucăți, apoi se acoperă cu iaurtul și unele dintre condimentele rezervate.
Stropiți cu ulei de măsline, dacă doriți.