Cina în seara asta: kebab de miel la grătar cu fistic

Cina în seara asta: kebab de miel la grătar cu fistic
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cina în seara asta: kebab-urile de miel la grătar cu fistic ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 381 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați împachetări cu tortilla, frunze de cimbru, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de fistic, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Vegan cu nucă de cocos cu aragaz lent, cu mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina în seara asta: Pesto de sparanghel cu fistic pe Linguine, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Cina In Seara Asta: Burgeri De Miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea, coaja de lămâie, fisticul, cea mai mare parte a cimbrului, chili și chimen, plus un vârf puternic de sare și piper într-un robot de bucătărie și pulsați carnea până când pare măcinată. Dacă carnea este deja măcinată, pulsați doar fisticul până se rupe în bucăți, apoi amestecați-le în carne cu restul condimentelor. Împărțiți carnea în 4 bucăți și apăsați-le în jurul frigăruilor de grătar în bușteni pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Într-un castron mare, combinați ceapa roșie cu sucul de lămâie și un vârf de sare și piper. Aruncați verdeața, frunzele de mentă și frunzele de pătrunjel deasupra, dar nu aruncați pentru a amesteca. Ceapa roșie se va înmuia și se va mura ușor în sucul de lămâie între timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
VerziiVerzii
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Gatiti kebab-urile pe o tigaie din fonta, sub un broiler sau pe un gratar pana devin aurii si fierte. Aproape de sfârșitul gătitului, încălziți pâinea plată cu carnea timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
În timp ce carnea se odihnește momentan, stropiți verdeața și ierburile cu ulei de măsline. Aruncați cu ceapa roșie în fundul vasului și împărțiți-o între pâinile plate încălzite. Se acoperă cu carnea, sub formă de bușteni sau rupte în bucăți, apoi se acoperă cu iaurtul și unele dintre condimentele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
VerziiVerzii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Stropiți cu ulei de măsline, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Revista