Cina în seara asta: inimi de salată cu Serrano, crutoane prăjite și roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: inimi de salată cu Serrano, crutoane prăjite și roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, serrano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: salată Boston cu migdale prăjite și crutoane de ghimbir, Cina în seara asta: orez prăjit cu șofran, ghimbir și roșii (Arroz Frito Aortuguesa), și Cina în seara asta: salată franceză de Bistro cu slănină, crutoane și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați inimile de salată pe un platou mare.
Se toarnă două linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu. Când străluciți, adăugați ceapa și cuburile de pâine. Gatiti, amestecand des, pana cand firimiturile de paine se rumenesc, patru pana la cinci minute. Când ați terminat, îndepărtați cu o lingură cu fante și așezați deasupra inimilor de salată.
Întoarceți căldura la mediu-mare și așezați în câte felii de serrano se vor potrivi într-un singur strat. Gatiti, rotind o data, pana cand feliile sunt crocante, doar cateva secunde pe fiecare parte. Repetați procesul până când toate feliile de serrano sunt fierte. Aranjați felii crocante deasupra inimilor de salată.
Reduceți căldura la mediu și adăugați roșiile în tigaie. Aruncați bine pentru a acoperi roșiile cu ulei în tigaie și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ doua minute.
Se toarnă oțetul de sherry și lingura rămasă de ulei.
Lăsați amestecul să buleze o secundă, opriți focul și turnați conținutul de tigaie peste inimile de salată.
Serviți imediat. Condimentează cu mai multă sare și piper după gust.