Cina În Seara Asta: Gratin De Conopidă

Cina În Seara Asta: Gratin De Conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cina în seara asta: Gratin de conopidă. Această rețetă servește 4 și costă 3,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 459 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de gruyincrukre, pesmet, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: Gratin de fasole albă cu ardei roșii și rozmarin, Cina In Seara Asta: Conopida Pur Peculae, și Cina în seara asta: somon cu conopidă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Se fierbe buchețelele de conopidă până când începe să se înmoaie, dar fermă de la licitație, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, topiți 2 linguri de unt într-o tigaie cu sos, apoi amestecați făina. Gatiti 2-3 minute, amestecand des si indepartand orice bucati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați laptele cald (puțin câte puțin la început), amestecând constant. Aduceți la fierbere și gătiți până când amestecul se îngroașă, 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se ia de pe foc și se adaugă 1 linguriță de sare, piperul, 1/2 cană din fiecare brânză și nucșoară. Se amestecă bine pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se toarnă 1/3 din sos într-un vas de copt de 8 x 11 inch, apoi se adaugă bucățile de conopidă. Se acoperă cu sosul rămas, apoi se acoperă cu un amestec de firimituri de pâine și restul de Gruyulmormerre. Topiți restul de două linguri de unt și stropiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
GruyereGruyere
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți 25-30 de minute, până când blatul se rumeneste. Lovește-l cu un pui de carne pentru a-l curăța cu adevărat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista