Cina În Seara Asta: Gratin De Conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cina în seara asta: Gratin de conopidă. Această rețetă servește 4 și costă 3,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 459 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de gruyincrukre, pesmet, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: Gratin de fasole albă cu ardei roșii și rozmarin, Cina In Seara Asta: Conopida Pur Peculae, și Cina în seara asta: somon cu conopidă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Se fierbe buchețelele de conopidă până când începe să se înmoaie, dar fermă de la licitație, aproximativ 5 minute.
Între timp, topiți 2 linguri de unt într-o tigaie cu sos, apoi amestecați făina. Gatiti 2-3 minute, amestecand des si indepartand orice bucati.
Adăugați laptele cald (puțin câte puțin la început), amestecând constant. Aduceți la fierbere și gătiți până când amestecul se îngroașă, 1 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă 1 linguriță de sare, piperul, 1/2 cană din fiecare brânză și nucșoară. Se amestecă bine pentru a încorpora.
Se toarnă 1/3 din sos într-un vas de copt de 8 x 11 inch, apoi se adaugă bucățile de conopidă. Se acoperă cu sosul rămas, apoi se acoperă cu un amestec de firimituri de pâine și restul de Gruyulmormerre. Topiți restul de două linguri de unt și stropiți deasupra.
Coaceți 25-30 de minute, până când blatul se rumeneste. Lovește-l cu un pui de carne pentru a-l curăța cu adevărat.