Cina În Seara Asta: Ful Medames (Fasole De Mic Dejun În Stil Egiptean)

Cina În Seara Asta: Ful Medames (Fasole De Mic Dejun În Stil Egiptean)
Cina in seara asta: Ful Medames (fasole de mic dejun în stil egiptean) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână roșii, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina in seara asta: BLT, stil Animal, Cina In Seara Asta: Migas, Tex-Mex Stil, și Cina În Seara Asta: Scoici În Stil Taiwanez.

Instrucțiuni

1
Scurgeți și clătiți fasolea, apoi turnați într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de cinci minute, despărțindu-se aproximativ cu o furculiță. Se amestecă uleiul de măsline, ceapa, roșiile, chimenul, sucul de lămâie, sarea, piperul și cea mai mare parte a pătrunjelului. Continuați să gătiți timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Între timp, grătiți pâinea plată sau prăjiți-o cu puțin ulei de măsline într-o tigaie. Prăjiți ouăle în puțin ulei de măsline într-o tigaie separată, lăsând gălbenușurile să curgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Serviți amestecul de fasole cald cu ouăle prăjite și pâinea plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista