Cina în seara asta: friptură prăjită, șalotă Sotată și ciuperci Shiitake

Cina în seara asta: friptură prăjită, șalotă Sotată și ciuperci Shiitake
Cina in seara asta: friptură Rib-Eye ars, șalotă sote, și ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $11.44 pe portie. O porție conține 791 calorii, 53G de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, ochi de coastă, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: friptură cu umeraș cu șalotă și ciuperci, Cina in seara asta: saut friptură A La Mexicana, și Friptură de flanc cu ciuperci Shiitake și sos de semințe de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aruncați șalotele și shiitakes. Gatiti pana sunt moi, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți și puneți deoparte.
3
Se toarnă uleiul de măsline în tigaie. Când este fierbinte, adăugați friptura. Căutați timp de 2 până la 3 minute pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți friptura și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
5
Întoarceți focul la mediu.
6
Adăugați ciupercile și șalotele înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
7
Se toarnă sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8
Lăsați să gătească până acoperă ciupercile într-un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Feliați friptura în benzi de 1/4 inch și farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
10
Se toarnă deasupra ciupercile și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
11
Se servește cu orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Darioush semnătura Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista