Cina În Seara Asta: Friptură De Fustă Cu Sos Chimichurri

Cina În Seara Asta: Friptură De Fustă Cu Sos Chimichurri
Reteta cina in seara asta: friptura fusta cu sos Chimichurri este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă servește 2 și costă 4,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 524 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de sare și piper, suc de lămâie, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: friptură de fustă cu sos de friptură de casă, Cina în seara asta: friptură de fustă cu Tomatillos, în două moduri, și Friptură de fustă cu sos Chimichurri.

Instrucțiuni

1
Condimentați friptura cu sare și piper și lăsați-o să stea pe blat timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
2
Într-un robot de bucătărie, combinați oțetul, sucul de lămâie, 1/4 cană de ulei de măsline, ceapa roșie, boia de ardei și usturoiul. Pur și simplu într-o pastă roșie groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați pătrunjelul, oregano și un vârf de sare și piper. Pur și simplu până când este o pastă verde frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
4
Preîncălziți grătarul sau broilerul. Se acoperă friptura cu 1 lingură de ulei de măsline rămas. Gatiti 2-3 minute pe fiecare parte pentru ca mediu-rare. Când ați terminat, scoateți și lăsați deoparte timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Tăiați împotriva bobului și turnați chimichurri deasupra. Mănâncă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista