Cina în seara asta: ciuperci Cremini cu arpagic piure și paste

Cina în seara asta: ciuperci Cremini cu arpagic piure și paste
Cina in seara asta: ciuperci Cremini cu arpagic piure și paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 874 calorii, 28G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână paste cu păr de înger, sare și piper, arpagic și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: lăstari de mazăre cu creveți, slănină și arpagic, Cina în seara asta: salată de Broccoli cu slănină, arpagic și roșii, și Cina in seara asta: Quesadillas cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau grătar la foc mare. Aruncați ciupercile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă 2 linguri de ulei de măsline și se aruncă până se acoperă. Puneți ciupercile pe tigaia pentru grătar și gătiți timp de aproximativ 8 minute, întorcând o dată. Când este gata și ușor răcit, tăiați în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Se toarnă restul de ulei de măsline într-un robot de bucătărie împreună cu arpagicul și un vârf de sare și piper. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe cutie. Când ați terminat, economisiți 1/2 cană de apă pentru paste și scurgeți pastele. Într-un castron mare amestecați pastele cu uleiul de arpagic și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați puțină apă pentru paste dacă este prea uscată. Se condimentează cu sare, dacă este necesar, și se presară cu pecorino Romano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista