Cina în seara asta: bule și scârțâit
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 258 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, varză savoy, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bubble Și Chițăit, Bubble și chițăit, și Bule și scârțâit, fără resturile.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. în tigaie mare, încălziți 2 linguri de unt la foc mediu și adăugați ceapa cu un vârf bun de sare. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, apoi adaugati varza. Gatiti inca 15 minute pana cand varza este frageda.
Într-un castron mare, combinați piureul de cartofi cu amestecul de varză, amestecând bine pentru a combina. Reglați condimentul, apoi formați-l în 4 chiftele.
Încălziți untul rămas în aceeași tigaie și prăjiți prăjiturile până se rumenesc.
Transferați într-un vas rezistent la cuptor și încălziți-l în cuptor pe măsură ce prăjiturile se desprind din tigaie. Mai multe skillets pot fi folosite pentru a accelera lucrurile.
Când toate prăjiturile sunt la cuptor, prăjiți 4 ouă în unt.
Se servește cu piper negru proaspăt crăpat.