Cina Rapidă Nachos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cina rapidă Nachos. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1588 calorii, 43G de proteine, și 83g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână roșii, coriandru, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Nachos mediteranean din cartea de bucate din Cina Săptămânală, Quick Nachos, și Rapid Chili-Brânză Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță medie, combinați fasolea și brânza; gatiti la foc mediu pana se topeste branza, amestecand frecvent.
Așezați 2 căni de chipsuri pe fiecare farfurie de servire individuală. Lingură aproximativ 2/3 cană amestec de fasole peste chipsuri. Completați fiecare cu măsline, roșii, smântână și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.