Cina Irlandeză Fiartă (Carne De Vită Corned)

Cina Irlandeză fiartă (Corned Beef) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1202 calorii, 77g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână varză, cartofi, piept de vită corned și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina fiartă din New England (carne de vită și varză), Cina Clasică Irlandeză Fiartă, și Irish Channel Corned Beef și varză.
Instrucțiuni
Clătiți pieptul de vită sub apă rece și puneți-l într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi friptura cu 6 inci. Curățați ceapa și puneți-le în oală cu friptura. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 30 de minute la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, astfel încât apa să fiarbă ușor, acoperiți și gătiți timp de 3 1/2 ore.
Scoateți capacul din piept.
Scoateți ceapa și tăiați-o în pene. Întoarceți-le în oală.
Adăugați morcovi în oală, apoi așezați varza peste friptură.
Așezați cartofii deasupra varzei.
Așezați capacul înapoi pe oală și gătiți încă 30 de minute, până când cartofii sunt fragede. Cartofii ar trebui să fie scufundați în apă până acum, dar dacă nu, păstrați capacul pentru a putea aburi.
Scoateți legumele din oală și puneți-le într-un vas de servire separat. Păstrați carnea de vită în oală până când este gata de feliat și serviți, deoarece se usucă rapid.