Cina Irlandeză Fiartă (Carne De Vită Corned)

Cina Irlandeză Fiartă (Carne De Vită Corned)
Cina Irlandeză fiartă (Corned Beef) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1202 calorii, 77g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână varză, cartofi, piept de vită corned și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina fiartă din New England (carne de vită și varză), Cina Clasică Irlandeză Fiartă, și Irish Channel Corned Beef și varză.

Instrucțiuni

1
Clătiți pieptul de vită sub apă rece și puneți-l într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De VităPiept De Vită
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi friptura cu 6 inci. Curățați ceapa și puneți-le în oală cu friptura. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 30 de minute la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, astfel încât apa să fiarbă ușor, acoperiți și gătiți timp de 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți capacul din piept.
4
Scoateți ceapa și tăiați-o în pene. Întoarceți-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați morcovi în oală, apoi așezați varza peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Așezați cartofii deasupra varzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Așezați capacul înapoi pe oală și gătiți încă 30 de minute, până când cartofii sunt fragede. Cartofii ar trebui să fie scufundați în apă până acum, dar dacă nu, păstrați capacul pentru a putea aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scoateți legumele din oală și puneți-le într-un vas de servire separat. Păstrați carnea de vită în oală până când este gata de feliat și serviți, deoarece se usucă rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista