Cina in seara asta: tigaie macaroane și brânză

Cina in seara asta: tigaie macaroane și brânză
Cina in seara asta: macaroane Skillet și brânză ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1543 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 447 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, brânză cheddar fermă ascuțită, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cina în seara asta: macaroane de conopidă și brânză, Cina în seara asta: cârnați în tigaie cu struguri, și Cina în seara asta: Ziti cu legume rădăcinoase prăjite în tigaie.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până se apropie de al dente, dar nu fierte complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți-l și clătiți cu apă rece. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Farenheit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie de 11 inci pentru cuptor până când spuma dispare, apoi adăugați făina, amestecând pentru a îndepărta aglomerările și pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați laptele și smântâna încet, amestecând constant, până când se adaugă totul și nu mai rămân aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Bateți muștarul uscat, sosul fierbinte și 1/2 linguriță sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Puneți deoparte jumătate din brânzeturile parmezan și Pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
7
Adăugați brânzeturile rămase puțin câte puțin, amestecând des, până când sunt topite în sos. Gustați pentru sare și picant și reglați după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Stingeți focul și adăugați pastele scurse încetul cu încetul, amestecând pentru a acoperi cu sosul, până se adaugă totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Combinați ierburile, pesmetul și brânza rezervată și presărați deasupra. Zdrobiți untul rămas în bucăți mici peste întreaga tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Coaceți până când blatul se rumeneste și sosul clocotește, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista