Cina in seara asta: tigaie macaroane și brânză

Cina in seara asta: tigaie macaroane și brânză
Cina in seara asta: macaroane Skillet și brânză ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1543 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 447 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, brânză cheddar fermă ascuțită, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cina în seara asta: macaroane de conopidă și brânză, Cina în seara asta: cârnați în tigaie cu struguri, și Cina în seara asta: Ziti cu legume rădăcinoase prăjite în tigaie.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până se apropie de al dente, dar nu fierte complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți-l și clătiți cu apă rece. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Farenheit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie de 11 inci pentru cuptor până când spuma dispare, apoi adăugați făina, amestecând pentru a îndepărta aglomerările și pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Adăugați laptele și smântâna încet, amestecând constant, până când se adaugă totul și nu mai rămân aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți muștarul uscat, sosul fierbinte și 1/2 linguriță sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Puneți deoparte jumătate din brânzeturile parmezan și Pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
7
Adăugați brânzeturile rămase puțin câte puțin, amestecând des, până când sunt topite în sos. Gustați pentru sare și picant și reglați după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Stingeți focul și adăugați pastele scurse încetul cu încetul, amestecând pentru a acoperi cu sosul, până se adaugă totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Combinați ierburile, pesmetul și brânza rezervată și presărați deasupra. Zdrobiți untul rămas în bucăți mici peste întreaga tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Coaceți până când blatul se rumeneste și sosul clocotește, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista