Cina in seara asta: sfeclă prăjită și borș de cartofi

Cina in seara asta: sfeclă prăjită și borș de cartofi ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 299 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 148 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Un amestec de sare și piper kosher, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina În Seara Asta: Bruschetta De Sfeclă Prăjită, Cina în seara asta: sfeclă prăjită, brânză de capră și sandvișuri cu Avocado, și Cina în seara asta: salată de sfeclă prăjită cu pansament Guajilo Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Între timp, aruncați legumele cu ulei de măsline, sare și piper.
Întindeți într-un singur strat pe foaia de copt cu margini și puneți crenguțele de cimbru printre legume. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute, aruncând cimbrul odată ce au terminat de gătit.
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o oală mare și adăugați legumele fierte. Se amestecă aproximativ cu un tocător de cartofi sau o lingură de lemn, se adaugă oțetul și se condimentează după gust cu sare și piper și mai mult oțet, dacă este necesar.
Se servește în boluri acoperite cu o păpușă de smântână și un strop de pătrunjel.