Cina in seara asta: rampe cu Linguine

Cina in seara asta: rampe cu Linguine
Cina in seara asta: rampe cu Linguine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 732 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rampe, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cina in seara asta: Linguine cu Crab și Chili, Cina În Seara Asta: Roșii Marinate Cu Linguine, și Cina în seara asta: Linguine cu midii și Kale.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe și începeți să gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Curățați rampele, îndepărtând coaja translucidă peste bec (dacă este necesar) și feliați pentru a separa frunzele de becuri. Stivați frunzele una peste alta, înfășurați-le pe lungime și tăiați-le subțire în panglici (julienned).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RampeRampe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut până la fumat, apoi trageți tigaia de pe flacără, aruncați becurile de rampă și aruncați bine până când tigaia calmează unele. Reveniți la căldură și căutați până la vezicule, maro și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați usturoiul în tigaie, aruncând până la prăjit și nuci, apoi adăugați linguina al dente în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați pesmetul și frunzele julienned și aruncați până se ofilesc, apoi transferați în farfurii și radeți Pecorino deasupra. Finalizați cu puțin ulei de măsline, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
PecorinoPecorino
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista