Cina In Seara Asta: Pui Picant

Cina In Seara Asta: Pui Picant
O porție conține 166 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă 96 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: pui picant ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați capere, ulei de măsline, fulgi de ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina În Seara Asta: Pui Bon Bon, Cina In Seara Asta: Pui Parmezan, și Cina In Seara Asta: Pui Do-Piaza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă puiul nu este deja în bucăți de servire, tăiați-l în tobe, coapse și tăiați fiecare sân în jumătate. Lasă pielea aprinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți uleiul într-o tigaie suficient de mare pentru a ține confortabil bucățile de pui fără a se aglomera, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cățelele de usturoi și gătiți până devin aurii, apoi îndepărtați-le și adăugați pielea de pui cu fața în jos. Gatiti pana cand pielea se elibereaza din tigaie si este aurie, apoi rumeniti cealalta parte. Piesele ar trebui să fie maro auriu peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați puiul cu fulgii de chile și jumătate de pătrunjel și gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați vinul alb. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 3 minute, răzuind orice bucăți rumenite în fundul tigaiei, apoi adăugați caperele și măslinele. Acoperiți, dați focul la foc mic și gătiți timp de 30 de minute până când puiul este fraged și ușor străpuns cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Ridicați puiul pe un platou încălzit, apoi opriți focul. După ce sucurile au început să se așeze și grăsimea a crescut până la vârf, aproximativ 2 minute, înclinați tigaia și lingurați cea mai mare parte a grăsimii, lăsând în urmă sucurile, caperele și măslinele. Puneți sosul peste pui și serviți presărat cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista