Cina In Seara Asta: Pui Picant
O porție conține 166 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă 96 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: pui picant ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați capere, ulei de măsline, fulgi de ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina În Seara Asta: Pui Bon Bon, Cina In Seara Asta: Pui Parmezan, și Cina In Seara Asta: Pui Do-Piaza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă puiul nu este deja în bucăți de servire, tăiați-l în tobe, coapse și tăiați fiecare sân în jumătate. Lasă pielea aprinsă.
Încălziți uleiul într-o tigaie suficient de mare pentru a ține confortabil bucățile de pui fără a se aglomera, la foc mediu.
Adăugați cățelele de usturoi și gătiți până devin aurii, apoi îndepărtați-le și adăugați pielea de pui cu fața în jos. Gatiti pana cand pielea se elibereaza din tigaie si este aurie, apoi rumeniti cealalta parte. Piesele ar trebui să fie maro auriu peste tot.
Presărați puiul cu fulgii de chile și jumătate de pătrunjel și gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați vinul alb. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 3 minute, răzuind orice bucăți rumenite în fundul tigaiei, apoi adăugați caperele și măslinele. Acoperiți, dați focul la foc mic și gătiți timp de 30 de minute până când puiul este fraged și ușor străpuns cu o furculiță.
Ridicați puiul pe un platou încălzit, apoi opriți focul. După ce sucurile au început să se așeze și grăsimea a crescut până la vârf, aproximativ 2 minute, înclinați tigaia și lingurați cea mai mare parte a grăsimii, lăsând în urmă sucurile, caperele și măslinele. Puneți sosul peste pui și serviți presărat cu pătrunjelul rămas.