Cina in seara asta: pui Lemony cu sos de coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: pui de lămâie cu sos de coriandru. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $2.03 pe portie. O porție conține 364 calorii, 41G de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, turmeric măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina In Seara Asta: Lemony Chickpea Stir-Fry, Cina in seara asta: Mahi Mahi cu sos de coriandru, și Cina in seara asta: pui cu sos de semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală largă și grea la foc mediu-mare. Rumeniti bucatile de pui intr-un singur strat, gatind in loturi daca este necesar, pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți cu o lingură cu fante într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți usturoiul în uleiul fierbinte și, după un minut, când devine auriu, adăugați pasta de ghimbir. Se prăjește încă un minut, apoi se adaugă chili verde, cayenne, chimen, coriandru, turmeric și sare. Când condimentele s-au gătit împreună câteva clipe și aromele încep să se căsătorească, adăugați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Ghimbir
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Ulei Vegetal
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
4
Pe măsură ce coriandrul începe să se ofilească, continuați să amestecați, apoi adăugați bucățile de pui, orice suc acumulat în castron și 2/3 cană de apă cu sucul de lămâie. Acoperiți, coborâți focul la foc mic și gătiți timp de 25-30 de minute, rotind o dată, până când puiul este fraged. Descoperiți și gătiți în continuare pentru a îngroșa sosul, dacă este necesar, și gustați sare și suc de lămâie.