Cina in seara asta: pui cu spanac
Cina in seara asta: pui cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 499 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Serious Eats are 52 de fani. Dacă aveți la îndemână sare și piper, piper cayenne, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina În Seara Asta: Salată De Căpșuni Cu Spanac, Cina în seara asta: spanac marocan și năut, și Cina în seara asta: spanac și Curry de năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul, boiaua și ardeiul cayenne într-un robot de bucătărie. Pulsează toate ingredientele până se toacă fin, oprindu-se înainte ca amestecul să se transforme într-un piure. Dacă nu aveți un robot de bucătărie, atunci va trebui să tocați mărunt ceapa, ghimbirul și usturoiul, apoi să le combinați într-un castron cu boia și cayenne.
Condimentați bucățile de pui cu sare și piper pe ambele părți.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu fundul greu sau într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați scorțișoară și cardamom și lăsați-le să sfârâie câteva secunde.
Adăugați cât mai multe bucăți de pui care se vor potrivi confortabil într-un singur strat. Gatiti bucatile pana se rumenesc, trei-patru minute, apoi intoarceti si rumeniti pe cealalta parte, inca trei-patru minute.
Scoateți bucățile, lăsând condimentele întregi în urmă și puneți-le deoparte pe o farfurie mare. Repetați procesul, dacă este necesar, cu piesele rămase.
Reduceți căldura la mediu și adăugați amestecul din robotul de bucătărie. Gatiti, amestecand des, pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, patru pana la cinci minute.
Adăugați spanac și sare de linguriță. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand spanacul se ofileste, patru pana la cinci minute.
Întoarceți toate bucățile de pui în cratiță sau în cuptorul olandez.
Adăugați sare de linguriță și apă de ceașcă de apă și rotiți focul la mare. Odată ce începe să fiarbă, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți foarte ușor până când puiul este gătit, aproximativ 25 de minute. Se amestecă conținutul ocazional în timpul procesului.
Serviți bucăți de pui cu spanacul și niște orez alb.