Cina in seara asta: porc Scaloppine cu unt maro Salsa Verde
Cina in seara asta: Scaloppine de porc cu unt maro Salsa Verde ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 597 calorii, 12g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți hamsie, sare și piper, făină de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: Scaloppine de porc cu lămâie, capere și Rucola tocată, Scaloppine de porc cu salsa verde de fenicul, și Cina in seara asta: pui cu ardei prăjiți și Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță. Când fierbeți, amestecați puternic făina de porumb până când începe să se îngroașe. Se condimentează cu sare, se acoperă și se gătește la foc mic până când este cremos și fraged. Se amestecă în apă, dacă este necesar, pentru a păstra o consistență slabă. Chiar înainte de servire, amestecați 2 linguri de unt și cea mai mare parte a parmezanului, rezervând câteva pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Între timp, combinați usturoiul, uleiul de măsline și hamsia într-un mic robot de bucătărie. Pulsează pentru a-l toca bine, apoi adaugă ierburile și pulsează până când ierburile sunt tocate mărunt și ai o pastă asemănătoare pesto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Așezați feliile de porc pe o tăietură între două foi de folie de plastic și lăsați-le ușor până la 1/8 inch grosime. Condimentează cu sare, apoi dragează-le în făină. Scuturați excesul și așezați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Serviți carnea de porc pe mămăligă și puneți sosul peste ea. Se acoperă cu piper negru proaspăt crăpat și parmezanul rămas.
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.