Cina in seara asta: Paste cu unt brun, capere, Nuci si spanac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cina în seara asta: Paste cu unt brun, capere, nuci și spanac. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $1.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 334 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci, frunze de salvie rupte, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: pui praf de fenicul cu unt brun și capere, Cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere, și Cina în seara asta: Paste cu ton, nuci de pin, semințe de fenicul, capere și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până la al dente.
Între timp, într-o oală mică sau o tigaie mare, topiți untul la foc mediu. Odată ce face spumă, urmăriți-l cu atenție, amestecând des, pe măsură ce solidele din lapte încep să se rumenească și untul devine parfumat și nuci. Răzuiți de-a lungul fundului pentru a preveni lipirea și arderea solidelor. Când untul este bogat și maro, adăugați sucul de lămâie pentru a opri gătitul, apoi reduceți focul.
Adăugați caperele și nucile și gătiți încă un minut.
Opriți focul pe unt și adăugați spanacul și frunzele de salvie, aruncând să se ofilească.
Adăugați pastele fierte împreună cu cea mai mare parte a parmezanului și aruncați. Gustați pentru condimentare și terminați cu piper negru și brânza rămasă.