Cina in seara asta: Panuchos Yucatecos con Chorizo
Cina in seara asta: Panuchos yucatecos con Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $ 4.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 164g de grăsime, și un total de 1985 calorii. Această rețetă este plăcută de 53 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți boabe de piper, fasole prăjită, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina in seara asta: năut și Chorizo, Cina în seara asta: Chorizo și ouă, și Cina in seara asta: varza de Bruxelles cu Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați feliile de ceapă roșie într-o oală și acoperiți cu apă și un vârf de sare. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut. Opriți focul și scurgeți ceapa.
Măcinați boabele de piper negru și semințele de chimen într-un mortar sau râșniță.
Adăugați-le împreună cu oregano, usturoi, sare, oțet și ceapă roșie scursă într-o oală mică.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi doar ceapa roșie. Aduceți la fierbere și gătiți timp de trei minute. Apoi ucideți focul și transferați totul într-un castron și lăsați-l deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați câte o tortilla în tigaie și răsturnați-o frecvent până devine rigidă și piele. De asemenea, ar trebui să încep să umfle în mijloc.
Scoateți din tigaie și luați un cuțit mic și tăiați de-a lungul părții tortilla pentru a slăbi cele două părți.
Tăiați aproximativ o treime din drum în jurul tortilla. Folosiți degetele pentru a deschide cu atenție buzunarul. Dacă se pare că s-ar putea rupe, opriți-vă. Buzunarul nu trebuie să fie la fel de mare ca tortilla. Repetați cu celelalte tortilla.
Scoateți aproximativ 1 lingură de fasole în buzunar. Neteziți-l apăsând în jos pe partea de sus a tortilla.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Adăugați tortilla umplută și gătiți timp de aproximativ 3 minute până când fundul este crocant.
Scoateți și scurgeți. Repetați cu celelalte tortilla.
Între timp, gătiți chorizo într-o altă tigaie setată la foc mediu. Ar trebui să se facă până când celelalte tortilla au fost prăjite.
Transferați tortilele umplute pe farfurii. Se acoperă cu o stropire de chorizo și câteva cepe murate.