Cina in seara asta: Grouper cu mazăre și șofran (Mero en Amarillo)

Cina in seara asta: Grouper cu mazăre și șofran (Mero en Amarillo)
Cina in seara asta: Grouper cu mazăre și șofran (Mero en Amarillo) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 450 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.18 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de mazăre, căței de usturoi, fire de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan, Cina în seara asta: pui și orez cu șofran, și Cina in seara asta: supa Sunchoke cu lamaie si sofran.

Instrucțiuni

1
Adăugați firele de șofran într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă apa clocotită și se lasă să se absoarbă în timp ce gătiți restul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Puneți o tigaie mare cu fund greu la foc mediu și adăugați trei linguri de ulei de măsline. Când străluciți, adăugați usturoiul. Gatiti, intoarcandu-va des, pana devin aurii pe toate partile. Reduceți focul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți usturoiul fiert și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați pâinea în tigaie. Aruncați bine și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pâinea și usturoiul fiert în mortar și pistil și bateți până când este o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
7
Turnați uleiul rămas în tigaie. Întoarceți focul la mediu. Condimentează fileurile de pește cu sare și piper. Când uleiul începe să strălucească, adăugați fileurile de pește cu pielea în sus. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ doua minute. Întoarceți fileurile și gătiți până când pielea este crocantă, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De PeșteFile De Pește
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați vinul și pâinea și usturoiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Lăsați vinul să fiarbă aproximativ 30 de secunde, apoi adăugați apa infuzată cu șofran și mazărea. Reduceți imediat căldura la minim, acoperiți tigaia și gătiți până când peștele este complet gătit, aproximativ zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă InfuzatăApă Infuzată
șofranșofran
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Serviți fileurile de pește cu sosul îngroșat de mazăre și pâine. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De PeșteFile De Pește
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista