Cina in seara asta: friptură la grătar cu roșii și Pesto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: friptură la grătar cu roșii și Pesto. Această rețetă servește 2 și costă 6,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 997 calorii, 52G de proteine, și 85g de grăsime pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, roșii brandywine, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina în seara asta: pachete de Cod cu dovlecei, roșii și Pesto de pătrunjel, Cina in seara asta: friptură la grătar cu sos Gribiche, și Cina în seara asta: salată de pește alb la grătar cu roșii și vinetă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la foc mare un grătar cu cărbune, un grătar cu gaz sau o tigaie pentru grătar. Între timp, faceți pesto.
Așezați nucile de pin într-o tigaie antiaderentă setată la foc mediu. Când sunt parfumate și ușor rumenite, transferați-le într-un robot de bucătărie.
Adăugați busuiocul și usturoiul. Procesați până devine o pastă. Cu motorul pornit, stropiți în 4 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Îndoiți parmezanul.
Presărați friptura cu sare și piper și acoperiți cu 1 lingură de ulei. Setați pe grătarul fierbinte. Gatiti aproximativ 4 pana la 5 minute o parte pentru mediu-rar. Timpii de gătit vor scădea mult dacă utilizați o friptură mai subțire. Ajustați în consecință. Pune deoparte.
Înveliți roșiile în lingura rămasă de ulei și condimentați cu sare și piper. Gatiti 2 minute pe o parte, intoarceti si gatiti inca un minut pe cealalta parte.
Tăiați friptura sau lăsați-o întreagă.
Se servește cu feliile de roșii. Puneți o parte din sosul pesto deasupra roșiilor.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.