Cina in seara asta: ciuperci Bhaji (ciuperci în sos de roșii-ceapă)
Cina Reteta In seara asta: ciuperci Bhaji (ciuperci în sos de tomate-ceapa) ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $1.63 pe portie. O porție conține 250 de calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ardei jalapeno, ceapă verde, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina in seara asta: sos de rosii cu ciuperci si hamsii, Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci), și Cina in seara asta: spaghete Cu sos de rosii ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă uleiul într-o oală setată la foc mediu. Se aruncă ceapa și jalapele și se gătește timp de 6 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați usturoiul, amestecați bine și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Presărați chimenul, coriandrul și pudra de chile, amestecați bine și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați ciupercile, pasta de roșii și apa. Amestecați până când pasta este distribuită uniform, apoi acoperiți oala, reduceți focul la minim și gătiți timp de 10 minute. Se amestecă la jumătate. Felul de mâncare ar trebui să fie asemănător cu tocană. Dacă nu este suficient de gros sau ciupercile nu sunt încă fragede, scoateți capacul și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.