Cina in seara asta: ciuperci Bhaji (ciuperci în sos de roșii-ceapă)

Cina in seara asta: ciuperci Bhaji (ciuperci în sos de roșii-ceapă)
Cina Reteta In seara asta: ciuperci Bhaji (ciuperci în sos de tomate-ceapa) ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $1.63 pe portie. O porție conține 250 de calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ardei jalapeno, ceapă verde, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina in seara asta: sos de rosii cu ciuperci si hamsii, Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci), și Cina in seara asta: spaghete Cu sos de rosii ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o oală setată la foc mediu. Se aruncă ceapa și jalapele și se gătește timp de 6 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați usturoiul, amestecați bine și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Presărați chimenul, coriandrul și pudra de chile, amestecați bine și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați ciupercile, pasta de roșii și apa. Amestecați până când pasta este distribuită uniform, apoi acoperiți oala, reduceți focul la minim și gătiți timp de 10 minute. Se amestecă la jumătate. Felul de mâncare ar trebui să fie asemănător cu tocană. Dacă nu este suficient de gros sau ciupercile nu sunt încă fragede, scoateți capacul și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se servește cu orez alb și stropirea cepei verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Orez AlbOrez Alb

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate51
Revista