Cina Enchilada Stratificată Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina Enchilada stratificată cu aragaz lent. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.47 pe portie. O porție conține 474 calorii, 36g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți paprika, brânză monterey jack, sos enchilada și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cina Enchilada Gătită Lent, 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent enchilada caserola, și Supă Enchilada Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carne de vită măcinată, ceapă și usturoi la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere. Se amestecă supa și ardeii iute.
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Răspândiți aproximativ 1/4 cană de sos enchilada în partea de jos a aragazului lent.
Așezați 4 tortilla de porumb peste sos, suprapunându-se și rupându-se în jumătate, după cum este necesar, pentru a face un strat uniform. Se acoperă cu 1/3 amestec de carne de vită, răspândindu-se uniform.
Stropiți cu aproximativ 1/4 cană de sos enchilada.
Se presară cu 1 cană de brânză.
Repetați stratificarea de două ori, folosind 3 tortilla de porumb și jumătate din amestecul de carne de vită rămas, sos enchilada și brânză în fiecare strat.
Presărați boia de ardei deasupra.
Capac; gatiti la foc mic setarea 4 ore 30 minute la 5 ore 30 minute.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute înainte de servire.
Presărați porții individuale cu coriandru.