Cina De Friptură De Porc De Iarnă Cu Aragaz Lent
Cina de friptură de porc de iarnă cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 315 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci portocaliu închis, ceapă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc cu aragaz lent și cină cu varză murată, Cina Prăjită Cu Oală De Pui Cu Aragaz Lent, și Cina De Friptură De Porc Gătită Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați friptura de porc cu 1/2 linguriță de sare și piper; se pune într - un aragaz lent de 4 până la 5 litri.
Așezați cartofii dulci în jurul și deasupra fripturii. Se acoperă cu ceapă; se presară cimbru și restul de 1/2 linguriță sare.
Se toarnă suc de mere peste ceapă.
Capac; gatiti la setare scazuta 6 pana la 8 ore.
Cu lingura cu fante, scoateți legumele din aragazul lent; așezați pe platoul de servire.
Scoateți friptura din aragazul lent; așezați pe placa de tăiere.
Tăiați friptura în felii; așezați pe platou. Dacă doriți, stropiți o parte din lichidul de gătit din aragazul lent peste legume și prăjiți.