Cina de duminică: vin roșu și cozi de bou fierte cu roșii
Duminica cina: vin roșu și roșii fiert Oxtails este un fără gluten, fără lactate și primal băutură. Pentru $5.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1093 calorii, 109G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Un amestec de roșii conservate, sare kosher și piper crăpat, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de bou fierte cu vin roșu, Vin Fiert Oxtails, și Cozi De Bou Fierte Și Paste De Vin Roșu De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325.
Încălziți vasul mare de fiert la foc mediu, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cozile de bou cu sare și piper. Când uleiul strălucește, adăugați cozi de bou în vasul de fiert. Căutați cozi de bou pe toate părțile până se rumenesc adânc.
Odată ce cozile de bou sunt maronii se scot din tigaie și se rezervă.
Adăugați eșalotă feliată amestecând pentru a scăpa bucăți maro din partea de jos a tigaiei până când eșalota începe să capete o anumită culoare, aproximativ 8 minute.
Adăugați coada de bou înapoi în tigaie, turnați peste vin roșu și cutie de roșii întregi înăbușite și aduceți la foc mic pe aragaz. Se acoperă cu capac și se introduce în cuptor până când cozile de bou sunt fragede, aproximativ 3 ore.
Odată ce cozile de bou sunt fragede, îndepărtați cozile și crenguța de oregano din lichidul de fierbere și reduceți lichidul la foc mediu până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 20 de minute. Încălziți cozile de bou în sos redus înainte de servire.
Se servește cu piure de cartofi pufos și mai mult vin roșu.