Cina de duminică: vin roșu și cozi de bou fierte cu roșii

Cina de duminică: vin roșu și cozi de bou fierte cu roșii
Duminica cina: vin roșu și roșii fiert Oxtails este un fără gluten, fără lactate și primal băutură. Pentru $5.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1093 calorii, 109G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Un amestec de roșii conservate, sare kosher și piper crăpat, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de bou fierte cu vin roșu, Vin Fiert Oxtails, și Cozi De Bou Fierte Și Paste De Vin Roșu De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți vasul mare de fiert la foc mediu, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cozile de bou cu sare și piper. Când uleiul strălucește, adăugați cozi de bou în vasul de fiert. Căutați cozi de bou pe toate părțile până se rumenesc adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
OxtailOxtail
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Odată ce cozile de bou sunt maronii se scot din tigaie și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați eșalotă feliată amestecând pentru a scăpa bucăți maro din partea de jos a tigaiei până când eșalota începe să capete o anumită culoare, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați coada de bou înapoi în tigaie, turnați peste vin roșu și cutie de roșii întregi înăbușite și aduceți la foc mic pe aragaz. Se acoperă cu capac și se introduce în cuptor până când cozile de bou sunt fragede, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
OxtailOxtail
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Odată ce cozile de bou sunt fragede, îndepărtați cozile și crenguța de oregano din lichidul de fierbere și reduceți lichidul la foc mediu până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 20 de minute. Încălziți cozile de bou în sos redus înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OxtailOxtail
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Se servește cu piure de cartofi pufos și mai mult vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista