Cina De Duminică: Kulebyaka
Cina de duminică: Kulebyaka ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,19 USD pe porție. O porție conține 1810 calorii, 70g de proteine, și 119g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți boabe de piper, sare kosher și piper crăpat, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Duminică Cina Sandwich-Uri, Cina De Pui De Duminică, și Cina De Duminică: Pierogies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică; adăugați ceapa tocată, 4 izvoare de cimbru și gătiți până când ceapa este moale și ușor maro.
Adăugați ciuperci feliate și gătiți până se înmoaie și se usucă.
Se ia de pe foc și se rezervă.
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține fileurile de somon, așezați o grămadă mică de mărar, boabe de piper și usturoi; acoperiți cu apă rece și aduceți la foc mic.
Adăugați fileuri de somon unul câte unul și gătiți până când sunt ferme (aproximativ 1 minut), apoi răsturnați și gătiți încă 30 de secunde. Scoateți ușor din tigaie și răciți. Feliați ouăle fierte.
Odată ce toate ingredientele s-au răcit, Preîncălziți cuptorul la 375 buc., apoi împărțiți foietajul în 4 secțiuni (foietajul congelat va veni în foi). În centrul de patiserie așezați 1/4 de orez, urmat de 1/4 de amestec de ciuperci, urmat de un ou fiert tare feliat, urmat de un file de somon. Înfășurați ușor foietajul în jurul somonului, sigilați cu o spălare de ou și puneți-l pe coacerea pregătită. Repetați cu ingredientele rămase.
Se introduce la cuptor și se gătește până când patiseria se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Serviți cu o salată verde crocantă și o mulțime de vin spumant pentru prăjirea mamei.