Cina De Duminică: Kulebyaka

Cina De Duminică: Kulebyaka
Cina de duminică: Kulebyaka ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,19 USD pe porție. O porție conține 1810 calorii, 70g de proteine, și 119g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți boabe de piper, sare kosher și piper crăpat, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Duminică Cina Sandwich-Uri, Cina De Pui De Duminică, și Cina De Duminică: Pierogies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică; adăugați ceapa tocată, 4 izvoare de cimbru și gătiți până când ceapa este moale și ușor maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ciuperci feliate și gătiți până se înmoaie și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Se ia de pe foc și se rezervă.
4
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține fileurile de somon, așezați o grămadă mică de mărar, boabe de piper și usturoi; acoperiți cu apă rece și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați fileuri de somon unul câte unul și gătiți până când sunt ferme (aproximativ 1 minut), apoi răsturnați și gătiți încă 30 de secunde. Scoateți ușor din tigaie și răciți. Feliați ouăle fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Odată ce toate ingredientele s-au răcit, Preîncălziți cuptorul la 375 buc., apoi împărțiți foietajul în 4 secțiuni (foietajul congelat va veni în foi). În centrul de patiserie așezați 1/4 de orez, urmat de 1/4 de amestec de ciuperci, urmat de un ou fiert tare feliat, urmat de un file de somon. Înfășurați ușor foietajul în jurul somonului, sigilați cu o spălare de ou și puneți-l pe coacerea pregătită. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se introduce la cuptor și se gătește până când patiseria se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Serviți cu o salată verde crocantă și o mulțime de vin spumant pentru prăjirea mamei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista