Cina De Duminică: Kulebyaka

Cina De Duminică: Kulebyaka
Cina de duminică: Kulebyaka ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,19 USD pe porție. O porție conține 1810 calorii, 70g de proteine, și 119g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți boabe de piper, sare kosher și piper crăpat, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Duminică Cina Sandwich-Uri, Cina De Pui De Duminică, și Cina De Duminică: Pierogies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică; adăugați ceapa tocată, 4 izvoare de cimbru și gătiți până când ceapa este moale și ușor maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ciuperci feliate și gătiți până se înmoaie și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Se ia de pe foc și se rezervă.
4
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține fileurile de somon, așezați o grămadă mică de mărar, boabe de piper și usturoi; acoperiți cu apă rece și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați fileuri de somon unul câte unul și gătiți până când sunt ferme (aproximativ 1 minut), apoi răsturnați și gătiți încă 30 de secunde. Scoateți ușor din tigaie și răciți. Feliați ouăle fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Odată ce toate ingredientele s-au răcit, Preîncălziți cuptorul la 375 buc., apoi împărțiți foietajul în 4 secțiuni (foietajul congelat va veni în foi). În centrul de patiserie așezați 1/4 de orez, urmat de 1/4 de amestec de ciuperci, urmat de un ou fiert tare feliat, urmat de un file de somon. Înfășurați ușor foietajul în jurul somonului, sigilați cu o spălare de ou și puneți-l pe coacerea pregătită. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se introduce la cuptor și se gătește până când patiseria se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți cu o salată verde crocantă și o mulțime de vin spumant pentru prăjirea mamei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista